Thursday, December 22, 2011

~ Sekali Lagi............

I'm sure ramai dah tgk movie ni...aritu masa ada kat ASTRO FIRST tak sempat nak beli....then asyik lupa je nak tgk online...tetiba mlm ni..rasa cam nak layan movie...then tingat citer ni...Erm..rasanya ni 1st time tgk citer without tahu ending..tapi rmi ckp citer ni sedih....
Erm..ntahla..tak jumpa lak moment yg boleh buat hati ni tersentuh smpi menangis....Tapi, I really love this movie....and I really love watak Shila dan Arman...sweeet sangat la diorang ni......especially time couple masa sekolah tu and time Arman ajak kawin..ntah..it just make me smile...and.....I just felt the chemistry between them...cam real jer...selalu tgk shahizy sam ni bawak watak giler2..klakar..tak sangka lak dia boleh bawak watak serius...and he really melts my heart....
Cuma the ending part a bit spoil for me....naper???? tak nak lah citer...korang yg tak tgk lagi..silalah tonton ya....


Boleh layan kat sinWatch Sekali Lagi....

This is part that I like the most..........cair beb.... :)

2 comments:

Jilah said...

betul3x... aku pon x setuju ending dia...

shuhaina said...

itula..potong stim betul...baru nak feeling2...