Wednesday, October 7, 2009

~ Check Up at KK Seri Kembangan

Semalam bawa Aqil & Aqif for 1st month jab ngan post natal check up for me....
As expected mmg ramai sgt org...We all smpi dlm kul 8.30..lps register gi breakfast dulu...kang lapar lak sementara nak tgu lunch pulak...Stroller for twin tak beli lagi..so, sumbat 2-2 org tu dlm stroller Adam..muat2 je..sian tgk diorang tak selesa..

Plg excited nak tgk berat terkini diorang...Berat Aqil dah 3.1kg..Aqif lak 2.9kg..Berat ibu diorang??? 54kg..blm smpi target lagi..even berat sebelum pregnant pun tak capai which is 53kg...my target is 50kg...
komplen..tapi bila mkn tak igt...heheheh...

2nd month jab gi klinik kanak2 kat umah ni je la..satu, sbb dah start kerja..cuti ada ciput je..nak save utk raya haji ngan appointment Aqil ngan Aqif kat Hospital Serdang lak nanti...lagi satu sian baby lama2 kat klinik..semalam dekat 3 jam baru settle..jumpa doktor ada la 2 minit...So, next month sedia duit je la...



Tadi browse website toyrus nak tgk mana branch yg plg dekat..rupa2nya kat alamanda dah bukak..ketinggalan sungguh...trs call nak check stock stroller yg diidamkan tu ada tak...sekali takde tapi diorang leh order kat branch lain and kita pickup kat alamanda..tak sabar nak tgu stroller ni sampai....
Byk pendapat srh beli stroller twin yg depan belakang tu...tapi tak minat sbb rasa tak fair sorang duk depan, sorang duk belakang..sian yg duk kat belakang tu view terhad..to be fair, ambik yg side by side..

1 comment:

serianggun said...

salam k.shu..letak la gmbr bby dok dlm stroller tu