Sunday, October 11, 2009

~2 months

Kejap je rasa dah 2 bulan...rasa cam baru jer bersalin..ulang-alik hospital..
Alhamdulillah..semua dah berlalu..hopefully Aqil ngan Aqif akan trs membesar dengan sihat..tanpa masalah kesihatan..they still have a few appointments with doctors...well my 1.5kg babies have grown to 3kg babies..


petang td dah gi collect stroller baru...Adam yg excited tolong rasmikan..hehehe

7 comments:

Afne said...

waahhh.. semangatnya the twins skrg yea! trskn bf shu! afne tak dpt bezakn which one is aqil or aqif cos nmpk kembar seiras je.

slmt menjalani kehidupan mencabar tp menyeronokkan! status 'fulltime housewife sementara' yg afne dpt ni akan berakhir bila dh start kerja tp.. mesti rindu saat2 kelam kabut dgn anak2 kan?!

shuhaina said...

itulah bila tgk gambar nmpk seiras lak..tapi klu tgk life leh bezakan..maybe sbb hari2 duk tengok.
sedih kan nak start keja blk..walaupun penat duk umah tapi..kubahagia..hehehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

santek strollerrrrrrrrrrrr kaler merah lagieeeeeeeeeeee

shuhaina said...

diana,
stroller tu idaman sejak tgk k.sally beli.even time tu tak pregnant lagi

serianggun said...

nk tnya, mn u beli stroller tu?susah la nk dpt yg twinnye...

shuhaina said...

serianggun,
stroller tu boleh beli kat toysrus..RM749.90..boleh call diorang ty outlet mana yg ada stok..sbb tak semua outlet ada..

cintaKusayangMu said...

k.shu: mmg mula2 susah skit kn nk jaga dorg yg kembar ni..
tp bila dh besat rsa sgt2 berbaloi..teringt plak ms darwishes dlm incubator...adeh....