Sunday, September 20, 2009

~Selamat Hari Raya

Di kesempatan ini, rasanya belum terlambat utk ucapkan "Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin" kepada semua...Walaupun tahun ni kami tak balik beraya di kampung..tapi suasana hari raya tetap disambut meriah..tambahan pulak, tahun ni for the first time kami beraya dgn ahli keluarga baru...Aqil dan Aqif...My family datang beraya kat sini..Tapi lps solat raya td, diorang dah bergerak balik ke kampung di Perak..sekali ngan Adam...Tinggallah kami 4 beranak...

Apa menu raya kami? Mak masak nasi tomato, ayam masak merah, dalca ngan rendang...kul 5.30am kami dah pun menjamu selera...hehehe..bangun awal excited nak raya...


Jom tgk gambar2 pagi tadi...



 
My Familia....



 

5 of us..



 


  
Adam



 

Aqif & Aqil



 

Bye Bye

1 comment:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

salam lebaran shu .. wah comel semuanya serba biru ;-)