Wednesday, July 1, 2009

~Online Contest

Hot Mama with twins at 4mths...

Ni first time nak join contest2 ni..
Amat menarik hati coz I'm preggy now..hehehe..
First pregnancy mmg tak byk gambar yang boleh dipertandingkan..hehehe..amatla mls bergambar dan comot sesangat...
This pregnancy lain skit..sbb dah berazam ms blm pregnant lagi kali ni tak nak comot2 dah..nak jadi hot mama gitu...hehehe..so, rasanya amatlah sesuai dgn tema contest yg dianjurkan oleh Pn Qis ni...Lagi satu yang menarik hati coz Pn Qis ni pun ibu kepada si kembar...sebelum ni duk baca kesah twin dia kat PCm..tak sangka lak leh terjangkit..hehehe

For more info or sesaper yg rasa nak join (sempat lagi nih..) leh intai2 kat blog mummy qis

4 comments:

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

shu,
good luck!
heheh best nye twin!

shuhaina said...

Good luck to you too..
Best mmg best..leh jimat masa..hehehe..
lps ni leh rest lama skit..

cintaKusayangMu said...

k.shu: ada yg xcukup tu..cek blk ye..
wah twins gak ke..bestnye...welcome to the club..wakakak....same2 la kita menggamatkn idup kita as a mother of twins....hahaha

cintaKusayangMu said...

kak...akk lom ada wat link ke blog qis kt entry akk tu..cek blk ye..