Saturday, September 27, 2014

~ Saja2..

Hmm...
Tak tau nak letak tajuk apa...
Saje je nak update something....lama x mencoret kat sini...mood nak menulis hilang buat seketika...
bz dgn kerja.life..anak2..family....alhamdulillah..all went well in 2014....

This is my latest xtvt/obsession....stop kejap citer korea...
Lately ni byk sgt drama melayu yang best2...tapi x sempat nak tgk...blk kerja smpi umah dah kul 7/8pm...kul 10pm dah tido....so, mmg tak sempat nak follow drama2 ni....
Prefer citer dah abis..then br marathon....

Tapi citer BKATC ni mmg sgtlah ketinggalan keretapi...patutlah..org dok giler2 ngan si Jebat ni...slalu tgk kengkawan dok update status dulu...masa tu x terasa nak tgk pun sbb x berapa minat nga si hero ni....sekali last week tertengok yg ulangan kat ASTRO..tapi episod 30 lebih dah camtu....skali ko...OMG....terus search nak tgk full....Puas la mencari sana sini..tanya pakcik google dpt tgk 3 episod je full....oh tidak...tak leh tido teringat2 ni......

Dah puas berusaha, akhirnya jumpa la kat ASTRO ON THE GO.....skali kena beli la pulak....RM30 utk full 59 ep boleh tgk dlm masa sebulan...2 hr jugakla pk nak beli ke tak....akhirnya click jugakla 'BUY NOW'...hahaha tak yah tgu sebulan...4 mlm dah settle....rabak jugakla mata...dahla ari kerja...halus.......
"Sekali aku cinta sampai


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)