Tuesday, March 11, 2014

~ Tesco Online Shopping

Ye...lori dah sampai....

 
Si Aqil ngan Aqif sama sibuk nak check barang...

 
Ni kali kedua beli online with TESCO...so far puas hati dgn perkhidmatan yang diberi, terus di depan pintu rumah....
Kenapa saya suka beli online?
1. Jimat masa. Even ada delivery charge RM10, still worth it at least to me.
2. Boleh shopping dengan bertenang.klu tak, tak dan ambik barang ada yg berlari..ada yg nak berdukung, nak itu nak ini...
3. I don't have specific brand in my mind...apa yg sale, yg tu la dibeli...so, boleh cuba mcm2 brand...so, bila dah bersenang-lenang dpn PC, I can browse almost all products in mall and compare the price.. :)
4. You can control your budget. You can see total amount before check out, so klu cam terlebih budget, boleh buang balik brg2 kehendak. focus on keperluan only.

Things you should know:
1. You can book delivery slot depends on your availability.
2. You may amend your shopping list before 11pm the same day you place the order.
3. No charge if you have to cancel your order.
4. You can order frozen food too.
5. If the things you order out of stock, they may substitute with similar things, but you have option not to accept it.

6. As for now, they only accept payment with Credit Card only

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)