Friday, November 9, 2012

~ Kuch Kuch Ho Ta Hei la pulak.....






Erm....yg mana cun ek....hehehhee...
Sebenarnya pg td baru dpt invitation card dr tadika adam untuk concert and graduation day hari ahad ni...sekali tgk bolywood theme lah....excited mak cik..dah lama teringin nak gi event ada theme2 ni. Tapi apa kan daya, company sendiri tak buat...jadi kita layanlah party tadika adam ni...

Tau adam join concert pun last week..igtkan untuk budak 6thn je....adala adam practice menari kat umah..igtkan saja2 je cikgu dia ajar hujung2 thn ni....

o..lupa lak..mak ada kat umah skang ni...tapi sian mak ngan abah tak leh nak join ahad ni sbb mak blk Kuching pun hr ahad ni..kebetulan mmg esok dah plan nak ke Jln Masjid India ngan mak..so, marilah kita sama2 shopping Deepavali... :)

1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh siap ada temaaaaa ;-)