Tuesday, August 7, 2012

~ Kejadian Semalam


Semalam, elok je settle semua kerja opis, dapat call dr teacher tadika Adam..tgk nombor naik kat screen pun dah rasa tak sedap hati sebabnya, klu takde hal ptg takder der teacher nak call siang2 ni kan...
jawabla call tu, teacher bgtau kawan Adam ketuk kepala Adam ngan penyapu smpi berdarah..so, teacher nak bawak gi klinik...sbb dah ada kat umah, so bgtau teacher kitorang ambik dia bawak gi klinik....
Hish...ganas betul budak2 skang ni main...sian Adam..tapi budak2 kan..tak tau lagi mana yg bahaya...budak2 kat umah ni pun suka main ketuk2..ngan mainan la..ngan buku la..lagi2 si Aqif tu..tgn dia laju btul...klu Aqil lak.suka menggigit..

So, gi klinik..ni la hasilnya..kena 2 jahit....harap2 lps ni takde dah kejadian camni...


Settle kat klinik, trs gi JUSCO Equine...nak beli brg skit..guna voucher RM50 yg dpt masa main sukaneka family day last month..berbaloi jugak berlari2..hehehe..
Nak cari tudung, kat Jusco tak byk pilihan..so, trs ke GIANT Kinrara lak..round2..beli itu ini...perabis duit..dptla tudung utk hari raya..kira tinggal kasut raya ayah ngan anak2 je la..ngan t-shirt jln diorang selai 2 lai lagi..tu nnt beli kat kdi kat area opis je la... :)

Ops, lupa lak..mlm tadi start pasang lampu kelip-kelip...kasi meriah skit sambut raya...


2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adehh smp kena jahit ...

shuhaina said...

tulah..nmpk skit je...bawak la jugak gi klinik sbb nmpk cam darah tak berenti..skali kena jahit...adam kuat..tak nangis pun..ibu yg tgk lak rasa ngeri..