Thursday, July 19, 2012

~ Work Related Updates

Blog ni sunyi sepi akhir2 ni sbb my time really occupied dgn kerja. Blk umah bz ngan never ending house chores.....
Apa yg nak share kat sini arini is about work...Bukan apa, sbb happy sgt dapat solution, after 2 weeks memerah otak.....tq to mr hubby yg tak jemu2 bg support dan idea dan kadang2 tolong buatkan sekali SQL script untuk bini dia yg tak expert ni....hehehe
Actually last 2 weeks noticed that ada satu program ni tak jalan....tiba2 je...takde ubah pun coding ke setting ke...jenuh la buat itu ini..tukar sana sini..tak boleh jugak....last2 dpt idea...hehehe...naper la tak terpk dr awal....sonang je rupanya....hanya perlu buat script 2 line jer..... problem solved..bolehla tido dengan aman.. :)

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

rajin2 updates blog ;-)

shuhaina said...

mmg niat camtu diana...tapi masa mencemburui saya..hehehe...akan diusahakan..