Wednesday, November 23, 2011

~Khemah..Catering...Sirih Junjung...Hantaran...Deco Bilik...

Ish..tak tau nak mula yg mana dulu..
Ni semua task yg telah dipertanggungjawabkan oleh bonda tercinta...
Aper pun tak cari lagi...bila kat opis dah bz keja opis...blk umah settle kerja umah..layan budak2 langsung terlupa...nasib baik la mlm ni teringat dan ada mood nak surfing psl benda2 ni...
Hehehe..tgh buat entry ni..tetiba teringat kat kawan2 PCM
Nasib baik la pernah aktif kat forum www.perkahwinan.com.my
Semua service provider kat situ dah jadi kawan..walaupun ada yg tak pernah bertemu muka....
So, lagi senang nak deal ngan kawan sendiri..mula2 ms buat entry ni..rasa ish..mana la nak tempah khemah,catering, sirih junjung segala tu....tiba2 teringat kat kwn forum yg memang buat wedding bisnes....
Rasanya settle la semua..dia pun duk kat kajang je....yahooo...just tinggal nak kemas umah la...since my parents skang ni kat Kuching, takkan la rombongan nak ke Kuching kan...jadinya buat la kat my house...tu yg  selaku tuan rumah rasa gabra je...
Eh..ni bukan majlis sambut menantu ya....actually my dear sis nak bertunang....ish..mcm sedih pun ada..(dah menitik dah air mata ni..)..selalu rasa dia cam budak umur 15thn..and we all pun satu family treat dia mcm budak2..walaupun sebenarnya dah 26thn pun..maklumla anak bongsu...walaupun selalu gaduh...but itula satu-satunya adik yg ada..skang ni klu nak cari org tlg tgkkan budak2 ni..she is the one i'll turn to...kdg2 nak gi dating late nite movie ke..sekali sekala nak ikut hubby jamming ke..she is the one i can rely to....budak2 ni pun sgt rapat with her...sgt2 rapat.....klu lama tak jumpa mesti Adam ty...mesti suruh call...klu nak tgk citer hantu je..mesti igt kat Achik..becoz my sis and Adam ni peminat citer hantu tapi 2-2 penakut...hehehe..my sons and i will miss those moments....
To my dear sis Ira...Selamat Bertunang in advance......



2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah tak lama lagi nak sambut menantu .. welcoming new family members shu ;-)

WADA said...

memandangkan u're the expert & majlis buat kat sana, maka andalah yg selayaknya menguruskan apa yg patut..ye tak? hehe..i jd driver mak kat sini, tuk cari bekas2 hantaran..lagi pun xleh nak ke sana nanti...sedih tul..apa2 pun moga our youngest sister bahagia dunia akhirat, amin.