Thursday, February 18, 2010

~Bukit Jalil Park

*warning: this entry full of pictures


Hari Ahad tu gi Bukit Jalil Park pulak..walaupun dekat je dengan umah...tapi ni 1st time we all jejak kaki kat sana...nampak sgt tak exercise..hehehe...very nice place...bersih..nyaman...redup je...hijau...lenkali nak dtg sini lagi la..berpeluh gak ptg tu menolak stroller naik bukit..pegi pun dah kul 5 so, kejap je kat sana..tak sempat nak pusing habis..lenkali kena dtg pagi..kena pki sport shoes..senang skit nak lari kejar Adam yg over xcited nmpk playground..nak ambik gambar pun dah tak nak sebab sibuk nak main..Aperpun..really happy that evening spent masa ngan family and dapat ambik gambar byk2...hehehe...
*erm..pas ni nak posing kat mana pulak ya..

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh so sweet tgk dorg bertiga nieh ;-)

shuhaina said...

diana..tgu si baby dah pandai main dgn abg dia nnt..mesti best...