Friday, February 13, 2009

~Minggu Yg Tak Best


Tak best sebab bdn rasa tak larat sgt...mcm nak demam pun ada..
Minggu ni sepanjang hari kepala pening je...nak buat kerja pun tak larat..fikir nak tido je...
Pinggang pun sakit smpi kena tampal koyok..huhuhu..
Hari ni genap 7 weeks..dan hari jugak start rasa loya2 all day dan muntah..
Lunch tak tau nak mkn apa..setakat ni cuma lalu sup ngan ikan bakar..nak order yg goreng2 boleh lak semua kedai kat terminal tu hr ni tak buat goreng2..rs nak gi kat dapur diorang tu goreng sendiri....huhuhu
tapi tu klu mkn kat luar..klu msk sendiri..apa2 pun boleh..minggu ni klu rajin dan larat nak buat daging masak hitam (sarawak style)..tgk gambar kat web tu meleleh air liur..
igt next month nak spend beli rempah2 instant tu la..msk bawak bekal utk lunch..harap2 larat la..
oh..hr ni blk kerja kang nak gi psr malam..
nak mkn bihun sup utara, laksa kedah ngan sate...huhuhu..dah meleleh dh air liur ni...lagi 1.5 jam nak balik...lmbtnya..................

1 comment:

♥ LeeN ♥ said...

huuuuu mmg tak best kan loyaaaaa! arrgghhh! hihi. sowi sowi..

hyeeee..
salam kenalll..

tengs visit blog saya...
=)

oh ya.. sabar2 ya dgn sickness ni... nnt dah ok, baru la semangat balik...

take care!