Monday, May 5, 2008

~Balik Kampung Trip~

It's been so long since our last visit to Sungai Petani..
So, we took leave on Friday (2nd May) to make it as 4 days 3 nite stay at Kampung..
Bertolak dr KL around 10am on Thursday...the journey was ok..jln tak jem..smpi SP around 3pm..
This time around was hubby's turn..(my sis also stay kat SP)..

Day 2
- kuar with both my sis..mkn kat pizza hut, beli kek birthday abah kat secret recipe..
- ptg lak gi minum petang kat Padang Kota, Penang...Frust skit sbb pesembor tak sedap sgt cam 20 thn dulu..hehhe..Adam dah start tak sihat..merengek ja....dan muntah kat sana
- mak smpi SP petang tu..Abah gi keja kat Kuala Kedah..so, celebration tgu abah blk mlm nnt...
- Adam still tak sihat mlm tu..tak tido2..asyik nangis je..
- Abah blk 1.++ am..so, potong kek di awal pagi..

Day 3
- plan nak gi jenjalan kat Perlis terpaksa cancel sbb Adam tak sihat..So lpk je kat umah..Lps Asar baru pegi umah kak Ju ngan umah Mak...

Day 4
- bertolak blk KL kul 11am..Smpi kul 5pm..Terus gi Low Yatt...coz my husband nak beli laptop...hehehe...Setelah mencari, dptla Laptop idaman with under budget..So, dgn duit xtra tu berjaya membeli All in one Printer (Scan/Xerox/Print/Fax) dan wireless router..hehhhe
Sblm smpi umah singgah GIANT Kinrara,,beli brg kat Cossway ngan mkn mlm...

Huh...hr yang penat....

1 comment:

Muhibbah Wisata said...

Hello,
kalau mahu melawat kat bandung - jakarta atau Bukittinggi - padang, sila hubungi :
PT., MUHIBBAH MULIA WISATA Tour & Travel

JL. Urip Sunoharjo No,.3 Bukittinggi - Sumatera Barat
Telp. + 62752 32999
E mail/YM : muhibbahbkt@yahoo.com
Mobile ; +6281363408670